Legume la tigaie

de ela in Mancaruri de post, 1 Mar 2012 | 7097 vizualizari

 

nu este pizza :))))

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cartofi
  • 2 ardei rosii capia(sau un ardei gras)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 150 ml supa de legume
  • 300 gr varza
  •  rosii cubulete dintr-o conserva mica de rosii in bulion
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • mirodenie ardei cu tomate de la Fuchs
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Punem rosiile din bulion la scurs intr-o sita.

Cartofii ii curatam si ii punem la fiert in apa cu sare,timp de 5minute din clipa in care incepe apa sa clocoteasca,apoi ii punem la scurs intr-o sita.Pastram zeama in care am fiert cartofii.

Ceapa verde o taiem rondele.Ardeiul il curatam si il taiem marunt.Punem intr-o tigaie wok cu putin ulei si calim vreo 5minute.Adaugam cartofii si lasam la foc iute vreo 10minute,amestecand din cand in cand.Punem si supa de legume,varza taiata fasii si rosiile din bulion,condimentam cu sare,piper si mirodenii si mai lasam pe foc pana se inmoaie varza,adaugand putina zeama in care am fiert cartofii,daca este nevoie si nu vrem sa fie prea crocanta compozitia.Presaram deasupra patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu cartofi, de post